Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alvo Print
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statueta bronz Dragon Imperi
76 lei
Brand
FENG SHUI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dragon Imperi

Acest Dragon Imperial absolut minunat, este descris avand in gheara sa o perla - un simbol al bogatiei si implinirii - realizat din bronz.Calitatea de maiestrie si finisare sunt remarcabile. Acest deosebit Dragon Imperial cu perla poate reprezenta un cadou pentru o "persoana Dragon", perfect pentru cariera, ambitie si rezultate bune in ceea ce intreprinde.
Ce simbolizeaza Dragonul

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

In cultura chineza si Feng Shui, este un magnific simbol de bun augur, cea mai puternica si mia scara dintre toate creaturile si este trata cu un deosebit respect. Din generati in genreatii, Dragonul a fost simbol suprem al puterii, abundentei, norocului si cinstei. In cele mai vechi timpuri, Imparatii din China se considerau Dragoni, si simbolul Dragonilor nu putea fi folsit decat de acestia.

Dragonii sunt un remediu Feng Shui puternic pentru afaceri, aduce previziune si intelepciune in special pentru persoanele mai in varsta, aduce onoare familiei, si protejeaza detinatorul si ii deschide calea catre oprtunitai noi si favorabile.

Material Bronz
Lungime (cm) 11
Inaltime (cm) 7
Latime (cm) 2,5
Greutate (grame) 192
Culoare Auri
Din Gura in Gura